Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren

Bestel online taart bij van der Sterre


Bij Banketbakkerij van der Sterre kunt u gemakkelijk online taart, gebak, brood en banket bestellen. Wij bezorgen ook in Dordrecht en omgeving voor slechts € 5,-. Dagelijks kunt u tot 7.00 uur bestellen voor levering dezelfde dag! (met uitzondering van zondag)
 

Stel uw eigen taart samen

online taart bestellen
Of het nu een verjaardagstaart, kindertaart, bedrijfstaart, fototaart of logotaart is. U kunt uw taart helemaal zelf samenstellen met verschillende smaken, decoraties en thema's. Op http://www.webwinkel.banketbakkerijvandersterre.nl/nl/ontwerp-je-eigen-taart kunt u direct online uw taarten bestellen en samenstellen.

Heeft u speciale wensen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ambachtelijke taarten

Onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. Door banketbakkers die verstand hebben van het vak. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten en traditionele recepten geniet u echt van uw feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of andere moment is waarop u wat te vieren heeft.

Uw taart wordt vers gemaakt

Uw taart wordt bij Banketbakkerij van der Sterre vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers, namelijk gemaakt op de dag dat u uw taart komt ophalen. Omdat onze bakkerij direct achter de winkel is gevestigd, hoeven wij de taart niet heel lang van te voren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u terug!

Wij bezorgen ook

Wij bezorgen taarten in de omgeving van Dordrecht. U kunt bij het afrekenen uw bezorgadres invoeren en het systeem geeft automatisch weer wat het kost en of er bij u bezorgd wordt. Wij bezorgen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon even bellen.

Taart ophalen

Natuurlijk kunt u uw taart ook gewoon ophalen. Dit kan tijdens de openingsuren van onze winkel. Klik hier voor onze openingstijden.